Nachoja ja Giana sistersiä

  Siis ei ole todellista! Miten tavattoman yksinkertaisista asioista syntyykään rento fiilis, jossa viipyilisi mieluusti pidempäänkin ja ehdottomasti useammin. Tänään sudenpentujen kanssa päädyttiin köyhien kaukomatkalle Meksikoon, eli tehtiin kuvassa esitetty nacholautanen, joka maittoi ainakin perheen yksilahkeisille. Neiti ilmoitti suoraan, että tämä on kyllä hassuin iltaruoka ikinä ja tyytyi narkkimaan hieman lastuja ja jauhelihaa. Ok, ok! Sain uskoteltua, että myös avocadotkin ovat hyviä.... yksi lohko meni alas... se uskottavuudesta tai edes sen rippeistä...



Nachoja, avocadoa, tomaattia, kidneypapuja yms.
  Koko settihän on nopee ja yksinkertainen tehdä. Ensin paistetaan jauhelihaa ja samaan aikaan morttelissa jauhetaan kuivasipulia, jeeraa, chiliä yms... nii... tai sitten ostetaan joku luomumaustepussi, joka lisätään veden kanssa jauhelihan joukkoon. Ihan kummin vaan...

  Joka tapauksessa oheiseen settiin kuuluu lämmitettyjen nachojen lisäksi maustettua jauhelihaa, kidneypapuja, tuoretomaattia, avocadoa (joka kannattaa käsitellä sitruunalla/limelle ettei tummu), juustokastiketta, tuoretta korianteria sekä limettiä. Sitten ei muuta ku syömään ja sohvalle. Illan kruunasi pleikalle tuunattu Giana Sisters. Ihan mahtavaa! Tuunattua pikaruokaa ja historian siipien havinaa. Kyllä tällä yhden viikon murheet häviää...


Köökistä,
Peter

Kommentit