Superhyvä meloni-passionsalaatti limemascarponen kera

  Ystävät. Ilo kirjoittaa pitkästä aikaa. Syy kirjoittamattomuuteen on niinkin yksinkertainen asia, kuin soveliaan piuhan, joka yhdistää kameran läppäriin, katoaminen. Toden totta, olen myönnettävästi käytännöllisissä asioissa ajoittain hyvinkin avustettavissa oleva.

  Useita safkoja on tehty, syöty ja kuvattu. Mutta yksi on ylitse muiden. Yksi, josta olen jo kirjoittanut parille ihmiselle reseptin, kun ainakin kuvan perusteella tykästyivät siihen. Hienoa, jos kuvan perusteella. Tässä tulee kuitenkin yksi 2013 vuoden klassikoista. Meloni-passionsalaatti limemascarponen kera


Meloni-passionsalaatti limemascarponen kera

Resepti kahdelle rakastavaiselle
Limemascarpone 
200g mascarpone-juustoa
puolikkaan limetin mehu (enemmänkin jos maku niin vaatii)
vaniljasokeria maun mukaan 
Supersimppeliä! Sekoita kaikki ainekset ja lisäile limettiä ja vaniljasokeria maun mukaan. Itse käytin itse tehtyä sokrua, koska se on parasta. Jos käytät valmista vaniljasokeria laita mukaan toki ihan normaaliakin sokeria.

Meloni-passionsalaatti
puolikas cantaloupemeloni
kaksi passionhedelmää

Halkaise meloni ja koverra siitä pariisinperunaraudalla palloja. Puolita passionit ja ota sisus talteen. Mikäli haluat ja maku niin vaatii, voit myös valella melonit lime-siirapilla (keitä vettä, limetinmehua ja sokeria) ennen passionin lisäämistä.


Taasen data kulkee ja filmiä palaa vanhaan malliin!
- Peter

Kommentit