rokkimiehen kiireetön brunssi

  Tänään matka vie kohti keikkaa ja siihenhän pitää tietenkin valmistautua huolella. Aikaisemmin riitti, kun sai muutaman ohrapirtelön ja pitsan, jotta sitä oli tyytyväinen. Nyt asiat ovat toisin. Totaalisesti toisin!

  Hyvin harva asia voittaa kiireettömän aamun. Varsinkin, jos siihen kytketään mukaan brunssi. Joskus ostettu on superjees, joskus taas itsetehdylläkin pärjää oikein mainiosti. Tänään pärjäsimme jälkimmäisellä (pärjätä-sanan monikkomuodon voi jokainen tulkita haluamallaan tavalla). Ja pitänee sanoa, että ainakin minä pärjäsin mitä parhaiten, vaikka skumpa jäikin tältä erää uupumaan. Tähän katastrofiin on kaksi melko järkevää syytä: se jo-aiemmin-mainittu-keikka ja se, että sitä ei ollut kylmänä. No, ilmankin selvittiin...


Chevreä, pinaattia, tomaattia kera keksin

  Hyvän brunssin rakentaminen on maailman helpointa. Riittää vaan että ruokaa on montaa eri sorttia ja siitä tulee a) täyteen ja b) hyvälle mielelle. Klassikkoruoka (valmistustavalla ei ole niin väliä) brunssilla on itseoikeutetusti muna. Me tehtiin tällä kertaa munat Hemingwayn hengessä, eli sisältä hieman löysät, päälle voita ja pippuria. Mahtavaa!


Keitetty muna a la papa Hemingway
  Edellisen lisäksi tarjolla oli pekonia, pinaattia, tomaattia (mustapippuria jauhettu päälle), kurkkua, hyvää maitokahvia, juustoja, leipää ja jugurttia. Kylmänä juomana oli itse puristettua greippimehua. Ihan mahtavaa! Toistanko itseäni?? Vastaan itse itselleni: joo toistan, mutta hei, ei tämmöisen aamun jälkeen voi oikein muuta sanoa. Nyt muutama tunti hengailua ja mentaalista valmistautumista. Neljältä kamojen kasaus (onneksi kaveribändi tuo suurimman osan), kuudelta soundcheck ja 23:00 showtime. Onneksi me ollaan lämppärinä, joten saapahan sitten kattoa rauhassa vielä hyvän keikan ja ottaa ehkä ne pari pirtelöäkin...


Brunssi


 - Peter



Kommentit