Festa della Carne

  Yksi elokuvahistoria brutaaleimmista lauseista löytyy kolmannesta sormusherrasta, jossa noitakuningas sanoo liskolleen "feast on his flesh". Tänään meininki oli vähän sama, grillikauden syventyessä infernaalisiin lihallisiin bakkanaaleihin. Paras antaa kuvien puhua puolestaan ja pitää ite suu visusti kiinni. Pyydän toki nöyrimmin huomaamaan, kuinka mahtavasti tuossa ekassa kuvassa nenään leijuvat aromit näytäytyvät :P

Etrecote luomu-barbecue-sormisuolalla ja pippurilla maustettuna


Grillattua lohta sormisuolalla ja sitruunalla maustettuna


OUJEES!! Perinteiset ribsit kola-tähtianis-marinadissa

  No, eipä tässä sen kummempaa tänään. Lihojen lisukkeeksi tein lapsiystävällisen tsatsikin; eli jugurttia, minttua, kurkkua, sitruunaa ja pikkuisen suolaa. Valkosipulin jätin pois, josta kundi antoi kovasti kiitosta. Itse kyllä kaipailin sitä... Mutta mitäpä minä en...

  Pöydässä oli myös retiisejä, jotka muuten ovat aivan tajuttoman hyvän makuisia ihan sellaisenaan, sekä rucolaa, jonka tarkoilin antin kanssa. Rucola oli kevyesti öljytetty ja päälle olin puristanut myös pari tippaa sitruunaa. Entrecote oli pakko kypsentää medi+:ksi, jotta sudenpennut söisivät sitä. Valittivat pippurista, mutta hyvä, että itse sain edes nuolla sormeni. Oli se sen verran hyvää.

Entrecote lapsiystävällisesti masentavan medi+


Grillattua lohta


Ribsit (huomatkaa korianterin käytössä rehellinen Studioravintola Paksu-rippaus)

  Ribseissä oottelen edelleen Studioravintola Paksun reseptiä, joka oli ehkä maailman paras. Chiliä en käyttänyt erikseen koska a) kakarat olisivat kivittäneet minut ja b) käytin chiliä jo marinadissa.

Grilli kuumana ja suupielet rasvassa.

- Peter

Kommentit