Äijäruokaa isolla rakkaudella ruokaan!!!

  Tässä ensimmäinen ohje, joka toimikoon tämän ruokalajin innoittajana:

  Nainen rakasta miestäsi teoin, ei sanoin...
  Mies rakasta itseäsi...
  Mies, kerro kaverillesi että hän on nasta tyyppi...

  ... ja tarjoa hänelle tämä ruokalaji, joka on myöskin made by Peter!!!

Jos yhtään epäilyttää, tsekkaa kuvaa alla, katso höyryävää pihviä, medi-miinus luomupihviä... NAM!!


Luomupihviä, cheddaria, guacamolea, jalapenoa ja paistettua leipää

  Ja miten taikatemppu sitten tehtiinkään? Taikuri-setä tässä paljastaa salaisuutensa... Eli ensin siivutetaan cheddar, salottisipuli, valkosipuli ja jalapenot.


cheddaria, salottisipulia, jalapenoja

  Seuraavaksi murskattu valkosipulinkynsi yhdistettiin avocadoon. Mukaan lisättiin hieman suolaa ja puolikkaan sitruunan mehu. Tahna jätetään hetkeksi sivuun ja annetaan makujen vetäytyä kasaan.


Guacamole

  Seuraavana vaiheena onkin pihvin (tai useamman) työstäminen. Itse halusin tuoda esiin lihan omaa makua, joten ainoa maustaminen tapahtui pannulla. Eli käännettyäni pihvin, lisäsin suolaa ja pippuria. Tämän jälkeen, liekitin pihvin käyttämällä Ron de Jeremy rommia. Oman pihvin jätin medi-miinukseksi, mikä oli upea ratkaisu, varsinkin kun käyttämäni liha oli ehtaa luomua. Eli maku oli todella mahtava!

Luomunautaa
 
  Pihvien kylkeen iskin pannulle kunnolliset siivut hyvää maalaisleipää. Kaupassa, leipähyllyllä sattui muuten hassu juttu. Olin juuri ottamassa ko. leipää, kun edessäni seissyt tyttö suurella hartaudella, kuin hidastetussa filmissä, tökkäsi leipää sormellaan... Halusikohan varmistaa, että leipä on kuollut tai elävä??? En ehtinyt kysyä, kun tyttö sattui katsomaan minua, nolostui jäätyään kiinni teostaan ja poistui pikaisemmin kuin ajatus...

  Eli reilut leipäviipaleet paistetaan voissa. Päälle ensin salottisipulia, sitten guacamolea, jalapenoja ja maun mukaisen vahvuista salsaa. Loppuun päälle pihvi ja cheddar. 

Äijäleivän "kasvisosuus"


  Tässä vielä loppuun kokonaisuus. Höyryävänä, maskuliinisena ja niin hävyttömän herkullisena. Olkaa hyvä!!

Äijävoileivät

Miehisin terveisin,

Peter

Kommentit