Tein tänään mukaelman Marko Koskisen Passione - intohimona italialainen keittiö kirjassa esitetystä risotto primaverasta. Mukaelma syntyi lähinnä siksi, että mulla ei ollut käytössä kaikkia tarvittavia aineksia ja osaamisen taso meillä kahdella kokilla ja keittiössähengailijalla on hieman erilainen. Silti, resepti oli oikein mielenkiintoinen ja voi todellakin olla, että teen tätä settiä vielä uudemman kerran. Sen verran kivan makuista tää risotto oli.
Se, että risottoon sisällytettiin noita kasviksia enemmän oli tosi mukava juttu. Kokonaisuus maistui mukavan keveältä, joskin mascarpone antoi safkaan myös jonkin verran tukevuutta. Annoksen päällä oleva tomaattitapenade oli tosi kivan makuista ja se toi myös kaivattua suolaisuutta annokseen.
t; Peter
Risotto
Parsakaalia
Kevätsipulia
Porkkanaa
Valkosipulia
Risottoriisiä
Tapenade
Tuoreita tomaatteja sisus poistettuna
Kaprista
Aurinkokuivattua tomaattia
Tuoretta Basilikaa
Koska kyseessä ei ole alun perin mun resepti, en tässä yhteydessä laita tarkempia ohjeita. Ne saat parhaiten Koskisen mainiosta kirjasta.
![]() |
Risotto primavera ja tomaattitapenade |
![]() |
on se edelleen sitä risottoa, ja vielä on malttanut olla syömättä... |
t; Peter
Risotto
Parsakaalia
Kevätsipulia
Porkkanaa
Valkosipulia
Risottoriisiä
Tapenade
Tuoreita tomaatteja sisus poistettuna
Kaprista
Aurinkokuivattua tomaattia
Tuoretta Basilikaa
Koska kyseessä ei ole alun perin mun resepti, en tässä yhteydessä laita tarkempia ohjeita. Ne saat parhaiten Koskisen mainiosta kirjasta.
Kommentit
Lähetä kommentti