Risotto primavera

  Tein tänään mukaelman Marko Koskisen Passione - intohimona italialainen keittiö kirjassa esitetystä risotto primaverasta. Mukaelma syntyi lähinnä siksi, että mulla ei ollut käytössä kaikkia tarvittavia aineksia ja osaamisen taso meillä kahdella kokilla ja keittiössähengailijalla on hieman erilainen. Silti, resepti oli oikein mielenkiintoinen ja voi todellakin olla, että teen tätä settiä vielä uudemman kerran. Sen verran kivan makuista tää risotto oli.


Risotto primavera ja tomaattitapenade

    Se, että risottoon sisällytettiin noita kasviksia enemmän oli tosi mukava juttu. Kokonaisuus maistui mukavan keveältä, joskin mascarpone antoi safkaan myös jonkin verran tukevuutta. Annoksen päällä oleva tomaattitapenade oli tosi kivan makuista ja se toi myös kaivattua suolaisuutta annokseen.

on se edelleen sitä risottoa, ja vielä on malttanut olla syömättä...

t; Peter

Risotto
Parsakaalia
Kevätsipulia
Porkkanaa
Valkosipulia
Risottoriisiä

Tapenade
Tuoreita tomaatteja sisus poistettuna
Kaprista
Aurinkokuivattua tomaattia
Tuoretta Basilikaa

Koska kyseessä ei ole alun perin mun resepti, en tässä yhteydessä laita tarkempia ohjeita. Ne saat parhaiten Koskisen mainiosta kirjasta.

Kommentit